Julegaver byttes t.o.m 10. januar 2021. Ønskes indpakning? Skriv da blot en note i kommentarfeltet. Gratis fragt og retur på alle danske ordrer over 500kr.😍 Julegaver byttes t.o.m 10. januar 2021. Ønskes indpakning? Skriv da blot en note i kommentarfeltet. Gratis fragt og retur på alle danske ordrer over 500kr.😍

Indkøbskurv (0)

Ring
+45 25 944 945
Kontakt
customer@adelie.dk
Forretning

Man-Fre 11-18

Lør 11-16

Søn 12-16

Vejvisning

Guldbergsgade 20
2200 København

Guldbergsgade 20
2200 København

Man-Fre 11-18

Lør 11-16

Søn 12-16

Om Adélie

Adélie åbnede sine virtuelle døre i København, Danmark i februar 2012. En drøm der var baseret på ideen om at kurere et udvalg af det bedste tøj og tilbehør fra de fineste mærker i et prisklasse, hvor vi selv, følte os komfortabel.

Kort efter kom Adélie butikken i september 2013, beliggende på Nørrebro, vores hætte i København. Det er vokset til at være en vigtig del af virksomheden, og vi elsker at invitere vores dedikerede kunder yderligere ind i Adélie´s verden.

København spiller en del i Adélie's æstetik. Det er en personlig stil - en blanding af det drengede og den feminine, den parisiske lethed fra Marais-distriktet og den afslappede afkøling fra gadehjørnerne i København. Vi mener, at stil er noget, der udtrykkes gennem det ydre, men altid noget, som afspejler vores indre. Vi har kureret med vores hjerter, og vi håber, at det afspejles i vores valg.

Hos Adelie.dk finder du primært et unikt udvalg af skandinaviske mærker som Stine Goya, Ganni, Nué Notes, Lovechild, Skall Studio, Nué Notes m.fl. Se også vores skønheds udvalg med produkter som de fantastiske cremer fra Benamör og det New York-baserede Mario Badescu og smykker fra Bl.a. Maria Black og Anni Lu

Og hvis du mangler inspiration tilmeld dig vores nyhedsbrev eller besøg vores butik, når du besøger København.

Vi vil være glade for at levere en personlig og hurtig service til dig, og vi pakker din ordre så snart vi har modtaget den, så du kan få dine varer så hurtigt som muligt.

Kig rundt - vi håber du finder noget, du kan lide.

Team Adélie / Ejer Anne Elkjær Pedersen